Nova škola stranih jezika – Centar Rayuela Beograd

Uskoro se otvara nova škola stranih jezika – Centar Rayuela u samom centru Beograda, ulica Kneza Miloša 25. Kursevi zvanično počinju drugog oktobra, a do tada možete pogledati ponudu, odabrati kurs po vašoj želji, prijaviti se i požuriti da obezbediti sebi mesto. Saznajte više o MEGA POPUSTU 50% povodom otvaranja.

U Centru Rayuela pripremili smo vam MEGA POPUST od 50% povodom otvaranja centra. Popust se odnosi na sve usluge i trajaće do 16. oktobra. Više informacija na sledećem linku: MEGA POPUST.

Jedna od ideja vodilja Centra Rayuela je jednostavnost, pa tako su sve ponude vezane za tri jezika: engleski, nemački i španski.

Kursevi za decu od 4 do 12 godina, RAYUELA JUNIOR, trajaće 9 meseci tokom kojih će polaznici imati dva časa od 50 minuta nedeljno u terminu koji izaberu i koji im najviše odgovara. U okviru kursa uračunate su i besplatne radionice RAYUELA PRAKTIK koje će se održavati dva puta mesečno. Više o tome saznajte ovde.

U okviru kurseva za tinejdžere i odrasle u ponudi su BASIC, EXTENDED, INTENSIVE, KONVERZACIJA i PRIPREMNI KURSEVI za polaganje međunarodnih ispita, kao i priprema za upis na Filološki fakultet.

U okviru BASIC i EXTENDED kurseva sami birate da li ćete imati dva ili tri časa od 60 minuta nedeljno i da li će vaš kurs trajati tri, šest ili devet meseci. Više informacija u vezi sa kursevima za tinejdžere i odrasle saznajte ovde.

Pozivamo vas da posetite naš sajt i pogledate svu ponudu koju smo pripremili za vas. Od 11. septembra možete nas posetiti na našoj adresi u samom centru Beograda, ulica Kneza Miloša 25. Takođe, u svako doba dostupni smo za sve informacije, prijave i upite preko našeg sajta, email adrese (info@rayuelacentar.com) i telefona (063/240-173).

Vaš Centar Rayuela

Leave a Reply

Your email address will not be published.