Hajde da razgovaramo!

Da li učiš neki jezik već dugo, ali se ne osećaš dovoljno slobodno da komuniciraš na tom jeziku? Sada imaš priliku da provežbaš, razrešiš sve svoje nedoumice i pogrešiš 100 puta, a da u isto vreme napreduješ i stekneš sigurnost.

kurs konverzacije engleski spanski italijanski

U ponudi su kursevi konverzacije engleskog, italijanskog i španskog jezika. Kurs konverzacije traje dva meseca tokom kojih ćete imati dva časa od 60 minuta nedeljno (ukupno 16 časova od 60 minuta za ceo kurs). Naš kurs konverzacije prati propisane standarde, ali se mogu i prilagoditi polaznicima. Tokom kursa koncentrišemo se na vežbanje vokabulara i gramatičkih konstrukcija kroz situacije i različite igre koje će vam omogućiti da lakše zapamtite gradivo, razmišljate na stranom jeziku i opustite se. Na časovima se trudimo da zaboravite na činjenicu da morate komunicirati na stranom jeziku i  da se skoncentrišete na rešavanje nekog problema ili igru. Zato su naše aktivnosti zanimljive, a zahtevaju angažovanost od strane učenika.

Ono što je posebno za ovu ponudu jeste da ukoliko povedete prijatelja, i vi i vaš prijatelj ostvarujete 10% popusta za kurs konverzacije koji izaberete. Ponuda traje do 30. aprila. Ne zaboravite da je za pohađanje kursa konverzacije potrebno da posedujete minimalno nivo A2 željenog jezika. Cena kursa konverzacije je 40 EUR u dinarskoj protivvrednosti na mesečnom nivou bez popusta (ukupno 80 EUR za dva meseca kursa). Pogledajte informacije o drugim popustima koje možete ostvariti u Centru Rayuela Beograd.

Čekamo vas u Ulici kneza Miloša, broj 25. Za sve potrebne informacije možete nas kontaktirati preko naše email adrese info@rayuelacentar.com, kao i preko sledećih brojeva:

  • 011/264-1542
  • 063/240-173.

Učimo zajedno!

Pročitajte više o kursevima konverzacije:

Informacije o ostalim kursevima u Centru Rayuela možete pogledati na sledećem linku:

Leave a Reply

Your email address will not be published.