Praznični popusti u našoj školici

Uskoro nam stižu novogodišnji i božićni praznici. Svi se radujemo novogodišnjoj noći i božićnom okupljanju. Javlja se i problem poklona. Šta kome kupiti? Imamo jednu ideju za vas.

Zašto sebi ili svojim voljenima ne biste poklonili nešto što niko neće moći da vam oduzme? Odlučite se za znanje u 2020. godini. Da bi smo vam izašli u susret, pripremili smo popuste na sve kurseve. Sjajno, zar ne?

Koje kurseve mogu da izaberem?

Možete birati između kurseva engleskog i španskog jezika za decu, tinejdžere i odrasle. Za sve kurseve dostupni su popusti do čak 20%.

Kursevi za decu i tinejdžere

U okviru kurseva za decu i tinejdžere možete birati između engleskog i španskog jezika. Godišnji kursevi za decu i tinejdžere traju 9 meseci, a polugodišnji traju 4,5 meseci. U januarskom roku počinjemo polugodišnje ispite.

Kursevi za decu Rayuela Junior

Planiraju se prema godištu i godinama učenja jezika. Kursevi za predškolski uzrast od 4 do 6 godina organizuju se samo za engleski jezik, a kursevi za mlađe osnovce (od 7 do 12 godina) za engleski i španski jezik.

Pogledajte detaljnije o kursevima u ponudi:

Kursevi za tinejdžere Rayuela Teen

Organizuju se prema godištu i nivou jezika. Kursevi za tinejdžere od 13 do 19 godina mogu se pohađati za engleski i španski jezik.

Pogledajte detaljnije o kursevima u ponudi:

Kursevi za odrasle

Kursevi za odrasle traju 3 meseca i održavaju se uglavnom u popodnevnim, ali i u prepodnevnim terminima. Možete birati između opštog kursa (dva ili tri časova nedeljno), kursa konverzacije i priprema za polaganje međunarnodnih ispita ( za engleski Cambridge, za španski DELE).

Pogledajte detaljnije kurseve u ponudi:

Prijava i dodatne informacije

Požurite i osigurajte svoje mesto po prazničnoj ceni.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na 063-240-173 ili info@rayuelacentar.com. Takođe se možete prijaviti na kurseve preko našeg online formulara.

Za sve kurseve koji nisu početni, mora se odraditi naš potpuno besplatan test nivoa za engleski i španski jezik. Test će vam oduzeti najviše 20 minuta, a možete ga naći ovde:

 

Učimo zajedno!

Pogledajte još:

Leave a Reply

Your email address will not be published.