Engleski za decu – Rayuela Junior

Engleski za decu – Rayuela Junior
0 student

Početak kursa: septembar 2019.

Tempo rada: dva puta nedeljno po 60 minuta

Časovi se održavaju utorkom i četvrtkom.

U okviru ponude za decu trenutno su u ponudi godišnji kursevi engleskog jezika za predškolce (uzrast od 4-6 godina) i mlađe osnovce (uzrast od 7 do 12 godina). Kursevi su organizovani prema godištu, a grupe se sastoje od najviše 8 polaznika. Polugodišnji kurs traje 4,5 meseci, a počinje polovinom januara. Naš kadar je specijalizovan za rad sa decom. Svojim iskustvom i stalnim usavršavanjem trudimo se da naši polaznici što više uživaju u našim časovima.

U okviru cene kursa nije uračunat materijal (knjiga i radna sveska).

Popust za drugo dete je 25% na celokupan kurs.

OPŠTE INFORMACIJE

 • Kursevi engleskog jezika za decu uzrasta od 4 do 12 godina
 • Grupe organizovane prema uzrastu (najviše 8 polaznika)
 • Trajanje godišnjeg kursa je 9 meseci
 • Trajanje polugodišnjeg kursa je 4,5 meseca
 • Časovi se održavaju dva puta nedeljno po 60 minuta
 • Besplatne radionice Rayuela Praktik jednom mesečno
 • Mogućnost mesečnog plaćanja
 • Kadar specijalizovan za rad sa decom
 • Rad po savremenim metodama po ugledu na Montesori metod
 • Izveštaj na kraju svakog polugodišta
 • Mogućnost probnog časa
 • Materijal potreban za kurs (knjiga i radna sveska) obezbeđuje polaznik

Predškolci

 

Kursevi Rayuela Junior osmišljeni su tako da najmlađi polaznici mogu na prirodan način da usvoje strani jezik. Kursevi se baziraju na temama i aktivnostima koje su predškolcima bliske i podstiču njihov istraživački duh. Imajući to u vidu, kursevi Rayuela Junior ne predstavljaju obavezu koju polaznik ispunjava sa poteškoćom, već osmišljenu i isplaniranu igru koja ima za cilj dalje otkrivanje sveta koji nas okružuje. Na časovima koristimo razne igrice, pesmice i materijale adaptirane kako bi naši najmlađi polaznici učili iz sredine u kojoj se nalaze.

Naši kursevi prvenstveno imaju za cilj približavanje mališana engleskom jeziku i kulturi zemalja u kojima se ovaj jezik govori. Ono što je bitno jeste da polaznici vežbaju izgovor reči kroz priče, igre i pesme kako bi se njihov govorni aparat navikao na glasove u engleskom jeziku. Samim tim, dete u daljem toku učenja engleskog jezika kroz svoje životne etape neće imati problema u ovom polju.

Mlađi osnovci

Kursevi Rayuela Junior osmišljeni su tako da prate gradivo koje polaznici obrađuju u školi, ali ga i proširuju. Naše aktivne aktivnosti na času daju učenicima jedno sveobuhvatno znanje i ukazuju im na način na koji to znanje mogu primeniti u komunikaciji sa njihovim drugarima. Časovi su interaktivni i zahtevaju konstantnu ulogu učenika. Iako su stariji od predškolaca, mlađi osnovci takođe imaju potrebu da uče kroz igrice i pesme, kao i priče.

Dragi roditelji,

Ukoliko vaše dete pohađa kurs u Centru Rayuela, na kraju svakog polugodišta biće vam dostupan izveštaj o napretku, aktivnosti na času, kao i prisustvu.

Curriculum is empty

Instructor

Rayuela Tim

26.100,00 Дин.