Jezičke radionice za decu – Rayuela Praktik

Jezičke radionice za decu – Rayuela Praktik
0 student

Jezičke radionice za decu Rayuela Praktik

Jezičke radionice za decu Rayuela Praktik su različite tematike i održavaju se dva puta mesečno. Osmišljene su tako da predstave dopunu u nastavi stranog jezika. Takođe, prvenstveno su namenjene predškolcima i osnovcima.

Cilj jeste da kroz praktičan rad mališani koriste strani jezik. Na njima pokušavamo da stimulišemo mališane kako bi što više dolazili u realan kontakt sa stranim jezikom. Kroz jezičke radionice za decu vežbamo motoričke veštine, pravimo rukotvorine i kuvamo. Takođe, neke posvećene su igri, pesmi i čitanju.

Svaka radionica je prilagođena za različite uzraste. To znači da se u različitim terminima odžavaju različite radionice u zavisnosti od uzrasta prijavljenih. Ovaj program osmišljen je za decu uzrasta do 12 godina. Polaznici Rayuela Junior kurseva imaju besplatan pristup. Poželjno je prijavljivanje par dana unapred kako bi se obezbedili potrebni materijali.

 

Pogledajte kako smo se proveli na našim prethodnim jezičkim radionicama za decu

Ukoliko želite da dobijate obaveštenja o našim jezićkim radionicama za decu, možete nas kontaktirati na 063-240-173 ili info@rayuelacentar.com.Takođe, za obaveštenja se možete prijaviti i preko našeg online formulara, u sekciji ostale usluge.

Učimo kroz igru!

Pronađite druge ponude za decu:
Curriculum is empty
500,00 Дин.

Leave a Reply

Your email address will not be published.