Cambridge English: Pripremni kursevi

Cambridge English: Pripremni kursevi
0 student

Kembridž ispiti iz engleskog jezika su međunarodno priznati na preko 20 hiljada univerziteta, u različitim kompanijama, ali i vladinim organizacijama u celom svetu. Bilo da vam trebaju za studije, posao ili nešto drugo, diploma Kembridž ispita iz engleskog jezika će biti veliki plus u vašoj radnoj biografiji. Ona predstavlja dokaz visokog kvaliteta koji govori o vašim sposobnostima u engleskom jeziku.

 

Koji Kembridž ispiti postoje?

Kembridž ispiti postoje za sve nivoe, od početnih do naprednih. Ispiti su organizovani tako da mogu da isprate jezičke nivoe po Zajedničkom evropskom referentnom okviru za jezike (CEFR)*.

Jezički nivoi po Zajedničkom evropskom referentnom okviru za jezike (CEFR) i odgovarajući Kembridž ispiti iz engleskog jezika
CEFRCambridge English
A2Key (KET)
B1Preliminary (PET)
B2First (FCE)
C1Advanced (CAE)
C2Proficiency (CPE)

 

*A1, A2 – početni nivoi

B1, B2 – srednji nivoi

C1,C2 – viši nivoi

Svaki ispit sastoji se iz nekoliko delova. Sastav ispita zavisi od toga koji nivo, to jest, koji ispit polažete. Što je viši jezički nivo za koji polažete, ispit je složeniji.

Kako da znam koji ispit treba da polažem?

Ispit koji polažete zavisi od vaših želja i potreba, ali i od nivoa koji trenutno posedujete. Pri apliciranju za kurs radi se test nivoa. Nakon dobijanja rezultate testa, dobićete besplatno savetovanje u vezi sa ispitom koji možete polagati. Pripremni kursevi koji su trenutno u ponudi traju 4,5 meseci tokom kojh ćete imati i simulaciju testa.

OPŠTE INFORMACIJE O KURSU:

 • Kursevi pripreme organizuju se za sledeće Kembridž ispite: Proficiency (CPE), Advanced (CAE), First (FCE), Key (KET) i Preliminary (PET)
 • Tempo rada: 2 puta nedeljno (tri časa od 60 minuta nedeljno; Pripreme za CPE – 4 časa od 60 minuta nedeljno)
 • Ukupno časova: – svi Kembridž pripremni kursevi osim CPE: 54    – Pripreme za CPE: 72
 • Trajanje kursa: 4,5 meseci
 • Ulazni test na pre početka kursa*
 • Simulacija Kembridž ispita
 • Nedeljne konsultacije sa profesorom preko imejl-adrese
 • U cenu kursa uključeni su i dodatni materijali, kao i pristup našoj biblioteci Rayuelateka
 • Kurs ne obuhvata knjigu i radnu svesku polaznika
 • Standardna cena kursa bez popusta je 26990 RSD za sve ispite, osim za CPE, za koji je standardna cena 35990 RSD.

* Cena testa iznosi 500 RSD. Pri upisu na kurs, ovaj iznos će biti odbijen od cene kursa ukoliko polaznik upiše kurs u roku od 90 dana od obavljanja testa nivoa.

Ono što je ključno za Kambridže ispite jeste da kroz pripremu dobijate kvalitetno znanje jer ispit to zahteva od vas. Znanje je ono što ćete poneti sa sobom. Priprema i polaganje Kembridž ispita zahteva trud, rad i vreme, ali se svakako isplati.

Ukoliko vam je potrebna bilo kakva dodatna informacija u vezi sa Kembridž ili drugim međunarodnim ispitima iz engleskog jezika, ne oklevajte da nas kontaktirate na 063-240-173 ili preko info@rayuelacentar.com.

Iskoristite popust

KET, PET, FCE, CAE

RSD 21600
 • Umesto 26990 RSD

CPE

RSD 28800
 • Umesto 35990 RSD
Curriculum is empty

Instructor

Rayuela Tim

26.990,00 Дин. 21.600,00 Дин.