O Centru

Naše vrednosti

Naše vrednosti su stubovi na kojima smo podigli našu školu i koje lično zastupamo. Smatramo da one nisu samo važne već i neophodne kao primer dobre prakse.

Naša misija

Naša najvažnija misija jeste ponuda kvalitetnog obrazovanja uz pomoć visoko kvalifikovanih i motivisanih stručnjaka. Naši materijali i učionice su odabrani i opremljeni kako bi na komplementaran način pomogli u ostvarivanju ove misije.

Naša priča

Centar Rayuela osnovan je 2017. godine sa misijom da postavi nove standarde u okviru edukacije u oblasti stranih jezika.

Zašto Rayuela?

Reč rayuela je španska i označava dečju igru školice, koja se odvija skakutanjem na jednoj ili obe noge po šemi iscrtanoj na tlu. Takođe je i ime koje je čuveni argentinski pisac Hulip Kortasar dao svom romanu koji jedno od centralnih dela latinoameričkog buma. Ovaj roman je veoma inovativan i originalan, a može se pročitati na tri različita načina.

Ideja naše škole je inovacija, ali i igra, jer smatramo da se kroz igru najbolje uči. Svi ovi detalji, kao i naša bliskost latinoameričkoj kulturi učinila je ova reč bude savršen izbor za ime naše škole. Smatramo da na najbolji način simbolizuje ono što mi želimo da prenesemo. Reč rayuela izgovara se /ra.ˈʝwe.la/, a ako bismo je transkribovali na srpski jezik, uslovno rečeno možemo reći da bi bilo “rajuela”.

Naš tim

Svi naši profesori su diplomirani filolozi ili izvorni govornici zaduženi za časove konverzacije.

Naš metod

Kombinovanjem znanja i dobrih, proverenih praksi dobili smo ono što danas zovemo Metod Rayuela.

Pridružite se timu Rayuela

Ukoliko želite da sarađujete sa nama, pošaljite nam svoju biografiju na našu e-mail adresu: info@rayuelacentar.com.