O nama

Centar za strane jezike Rayuela Beograd – Kursevi jezika

Učimo zajedno. Napredujemo zajedno.

Dobrodošli u Centar Rayuela, centar za strane jezike koji se nalazi na Novom Beogradu, u bloku 22 (u blizini Ušća, Arene i Palate Srbije). Naš centar osnovan je 2017. godine sa željom da donese inovaciju u oblasti nastave stranih jezika. Naši osnivači imaju međunarodno iskustvo u radu i nastavi stranih jezika. Poznajući prednosti i mane raznih metoda, rešili su da stvore novi metod koji će se zasnivati najviše na komunikacionim veštinama jezika i konverzaciji. Iz tog razloga na našim kursevima 60 minuta nedeljno posvećeni su isključivo konverzaciji.

U nastavi se primenjuju savremene metode, a kursevi stranih jezika koji su trenutno u ponudi su engleski, španski i srpski jezik (za strance) od početnih do naprednih nivoa, za decu i odrasle. Trudimo se za naši časovi i aktivnosti, kao i udžbenici koje upotrebljavamo budu zanimljivi kako bi se naši polaznici što više angažovali na časovima. Kod nas takođe možete učestvovati u zanimljivim radionicama, interaktivnim časovima i imati konverzaciju sa izvornim govornicima.

Naše vrednosti su stubovi na kojima smo podigli našu kompaniju i koje lično zastupamo s obzirom da smatramo da nisu samo važni već i neophodni kao primer dobre prakse.

 • Personalizovana usluga

  Naša personalizovana usluga podrazumeva fleksibilnost prema našim polaznicima. U najvećoj mogućoj meri pokušaćemo da se prilagodimo vašim potrebama i satnici.

 • Kvalitet

  Jedna od naših ideja vodilja je kvalitet pre kvantiteta. Želimo da se naši polaznici osećaju prijatno u našim učionicama, da tempo rada bude prilagođen tako da svi napreduju istim korakom i, nama najbitnije, da sve njihove sumnje budu razjašnjene tokom i nakon kurseva.

 • Kultura+

  Smatramo da je učenje jezika neodvojivo od kulture. Zbog toga u Centru Rayuela organizujemo različite radionice za mališane i proslavljamo najvažnije praznike zemalja čije jezike izučavamo. Takođe, kulturni elementi su neizostavni deo naših časova.

 • Inovacija

  Pored našeg inovativnog metoda u obrazovanju, u Centru Rayuela svesni smo važnosti ulaganja u sebe same, kako individualno tako i na nivou centra sa ciljem da uvek budemo u vrhu i da naše uloge ostanu pouzdane i konkurentne.

 • Jednostavnost

  Ovaj koncept je sama suština Centra Rayuela s obzirom da nam dozvoljava da našim klijentima prenesemo informaciju na jasan i koncizan način bez gubitka njene vrednosti.

 • Jedinstvo

  Jedan od naših težnji jeste stvaranje Rayuela porodice. Šta to podrazumeva? Podrazumeva da svaki naš polaznik za nas predstavlja jednu posebnu priču, a ne samo broj.  Želimo da stvorimo ambijent u kome ćete se osećati prijatno i rado vraćati.

U Centru Rayuela jasnost naše poruke je uvek prioritet. Iz tog razloga, naša misija i ciljevi moraju biti isto tako jasni i prepoznatljivi našim klijentima.

Naša najvažnija misija jeste ponuda kvalitetnog obrazovanja uz pomoć visoko kvalifikovanih i motivisanih stručnjaka.  Naši materijali i učionice su odabrani i opremljeni kako bi na komplementaran način pomogli u ostvarivanju ove misije.

U ovom smeru treba da se posebno naznači da je naš obrazovni metod, Metod Rayuela, posebno kreiran da reši nedoumice naših polaznika i da nas istovremeno odalji od formalnog obrazovnog sistema bez napuštanja bitnih vrednosti kao što su poštovanje, privrženost i, svakako, ostvarivanje rezultata.

Kako ostvarujemo našu misiju?

Ostvarujemo je ulagajući trud i sredstva u tri cilja koji podržavaju našu glavnu misiju. To su:

Pružanje aktivnog znanja.

Jezik je živa stvar i u konstantnoj je evoluciji. Zbog toga u Centru Rayuela pridajemo posebnu važnost komunikaciji i aktivnostima u kojima polaznici aktivno učestvuju kao protagonisti, a ne samo posmatrači.

Težimo da svaki naš polaznik bude korak bliže svom ličnom cilju i da bude spreman da zaista komunicira sa drugima na stranom jeziku.

Konkurentnost i pristupačnost.

Da bismo zadržali naše standarde kvaliteta veoma je bitno da ustanovimo cene koje su adekvatne našoj usluzi, a pristupačne našim klijentima. Kako bismo to ostvarili moramo da kontinuirano poboljšavamo naše usluge sa ciljem da zadovoljimo očekivanja naših klijenata.

Istrajnost.

Ključ je da naši polaznici budu svesni rada koji se treba realizovati van centra. Rad realizovan u Centru Rayuela jeste osnova i smer po kome naši studenti treba da stvore svoj posebni prostor i ispune ga samostalnim radom i iskustvima.

Za usavršavanje stranog jezika svakog polaznika potrebna je različita posvećenost i vreme. Zato je u Centru Rayuela od izuzetne važnosti da naši profesori mogu da prepoznaju prednosti i slabosti svakog polaznika kod učenja stranog jezika, kao i da ih dopune izborom različitih pristupa u učenju uvek kada god je to neophodno. Za nas je mogućnost odabira kursa po vašoj meri mogućnost da se kurs adaptira vašim potrebama.

Centar Rayuela osnovan je 2017. godine sa misijom da postavi nove standarde u okviru edukacije u oblasti stranih jezika.

Naša priča tek počinje. Sa velikim zadovoljstvom vas pozivamo da budete deo te priče i da nam pomognete da je napišemo.

Tim Rayuela